Return to site

Când te joci de-a neputința

Când ești într-o situație de neputință, înseamnă că tu ai ales să  experimentezi neputința. Problema apare atunci când ea devine singura ta experiență. Ai investit energie zilnic, clipă de clipă, în acest aspect al tău de neputință care este înfometat permanent și caută diferite situații și justificări ca să te dreneze. Fie că e modul în care abordezi o relație în care te simți fără soluții și blocat, fie că e un job unde te simți neputincios și frustrat, fie că e o boală pe care o abordezi prost și te-ai pierdut în ea, fie că e nemulțumirea ta față de corpul fizic: slab/gras/imperfect, oricum nu-ți găsești pacea cu el, te simți condamnat să trăiești în corp... putem continua cu exemplele în care noi investim în neputință. Zilnic investind în acest aspect al tău frustrat de neputință, energia ta va fi drenată acolo și îți va fi foarte greu să faci orice altceva într-un mod total diferit.

Ca să poți crea orice altceva nou, ca să ai o vindecare sau mai bine zis un echilibru între corp, minte și suflet, ca să poți avea o relație armonioasă, ca să poți schimbă un job care te frustrează îți trebuie energie .. Dar de unde o vei lua când tu ești atît de epuizat de luptele pe care le dai în tine cu tine, hrănind nemulțumirea și neputința .. de unde vei avea  ACEA energie de schimbare? 

În haosul pe care l-ai creat există totuși  o lumina călăuzitoare .. acea lumină, așa cum intuiești este lumina conștiinței tale, Christosul interior, înțelepciunea sufletului tău, care nu mai are loc să se manifeste în acel iad fals pe care l-ai creat și în care te zbați.

E timpul să te dai la o parte din calea ta, să faci pace cu tine și cu lumea, să ieși din jocul tău de a experimenta lipsa libertății, lipsa liberului arbitru, rolul victimei care te face să uiți complet de suveranitatea ta. Dacă ești onest  cu tine și ai hotărît că vrei să schimbi și să ieși din acest rol al neputinței, îți va apărea inspirația în calea ta și vei găsi soluții: fie prin oameni, fie printr-o experiență nouă pe care o alegi .. fie ca o revelație. Vei simți ânsă că e greu să alegi acest drum al sincerității și onestității față de tine pentru că omul a făcut alianță cu aceste frici și neputințe, crezând că l-au ajutat..că l-au păzit de ceva rău .. câtă pervertire a adevărului! 

Ești gata să dai drumul acestei nemulțumiri continue cu care îți otrăvești viața? Voi întrebați: Cum să îi dau drumul? Unii își spun: dacă nu o să mai fiu nemulțumit și nemilos cu mine, nu o să mai reușesc în viață  .. Adevărat? Asta este reușită ta cea mai mare? Boala pe care ți-ai adus-o în corp, trăind în această lipsă de bucurie ..această boală adusă de nemulțumirea ta..? 

Până când nu eliberați aspectele voastre care vă drenează de energie: aspectul de ură, de ciudă, de victimă, de neputință, etc. nu aveți cum aduce noul în viața voastră, în relațiile voastre. Nu veți avea energie pentru a vă vindeca .. Iar cel care aduce această vindecare cu adevărat și va aduce lumina și bucuria în viața ta este chiar  Sufletul tău cu înțelepciunea lui, suflet care nu are loc în viața multora din voi pentru că nu i-ați permis. Pentru că nu v-ați golit de credința că sunteți neputicioși, de credința că trebuie să fii nemulțumit și să te pedepsești ca să reușești .. și de multe alte credințe limitate .. în care v-ați făcut experiențele de viață .. blocând astfel, această întîlnire cu el ,  cu sufletul  vostru. 

Hai să facem loc luminii conștiinței! Umanul să fie smerit în fața maestrului vostru interior care poartă în el lumina înțelepciunii .. el  va aduce adevărata viață în voi, restul sunt doar jocuri repetitive, plictisitoare ale minții, în care v-ați prins și ați început să credeți că sunt reale. Alegeți să fiți cinstiți cu voi și apoi aplecați-vă în fața luminii din voi .. ea este .. și mereu va fi ... niciodată nu v-a părăsit .. așteaptă cu răbdare să va întoarceți la ea.

Un exercițiu simplu pentru cei sofisticați 😊

RESPIRAȚI PROFUND ȘI VĂ SPUNEȚI: PRIMESC IERTAREA SUFLETULUI MEU ... ȘI PERMITEȚI-VĂ SĂ O PRIMIȚI ..respirați profund cu această iertare...