Return to site

Portretul unei lumi care este forțată să se oprească : "STAI ACASA"

Zilele astea văd că s-au întors mulți împotriva bătrînilor; pe noua generație tînără a apucat-o o mare grijă și îngrijorare față de viața bătrînilor. Dragii mei, cam toți stăm acasă pentru noi înșine, asta este sigur.. . Nu se trezește într-un om grijă pentru ceilalți doar în două saptamîni, după ce a trăit o viață fără compasiune, agitat, absent și iată acum brusc..îți pasă de bătrîni?

Nouă nu ne mai pasă de foarte mult timp de bătrînii noștri. Dacă aveam grija lor le măream amărîtele alea de pensii, stăteam acasă și aveam grijă de ei, nu plecam în străinătate și îi lăsăm cu nepoții în brațe, singuri și neputincioși. Iaca vine virusul și v-a apucat grija de ei.

Nu dragilor, dacă chiar vreți să schimbați și să vindecați lumea și credeți că știți, începeți prin a fi onești cu voi. Noi toți stăm acasă pentru noi. Unii de frică de moarte și de boală, unii care au afaceri, din frică de pierdere, îngrijorare, ca să se poată întoarce mai repede la job, reducînd efectele crizei, și ei ca și alții sperînd că această criză poate fi stopată mai repede dacă toți vom stă acasă.

Alții urlă: stați acasă pentru că așa a zis influenkărul lor #rezist#, alții urlă că e conspirație, că așa a zis influenkărul lor spiritual, alții că așa a zis antena și digi .. cam asta e nivelul de conștiință al societății noastre - foarte puțini cu adevărat dau un semn de solidaritate și compasiune ... dar încet încet semnele astea se vor trezi în mai mulți . O altă cale de a porni planetă asta din nou nu prea mai este, decît cea a compasiunii și armoniei.

Undeva înăuntrul nostru simțim asta, dincolo de confuzia creată de frică și de îngrijorare ceva fin, subtil, un glas al păcii ca o adiere de primăvară vine dinăuntrul nostru. Da, ne vom schimba, ne vom vindeca, dar nu prin răutate, dihonie, nu întorcîndu-ne împotriva bisericii, bătrînilor, antivacciniștilor și împotriva vacciniștilor, homeopaților , vegetarienilor etc... nu țipînd în gură mare că vreți să fie băgați la închisoare pensionarii care au ieșit la piață, nu făcînd Dumnezeu din Streinu, Arafat și alții .. și din alții făcînd demoni.

Dragii mei, criza aceasta e și o criză a sufletului .. nu prea mai aveam unde ne duce .. am cam distrus toate podurile spre în afară, inclusiv planeta. E timpul să facem Dumnezeu din noi și să ne manifestăm ca și el; să ne găsim înțelepciunea și lumina noastră și atunci vom avea suficientă înțelegere ca să nu ne mai întoarcem împotriva aproapelui, în numele adevărului propriu strîmb.

Adu-ți pace în tine și ea se va revarsa și unde ești, în afară ta... vei sfinți locul. Dragii mei, eu zic că e deja bine, miracolul se întîmplă .. în noi și în afară noastră .. doar permteți-l în viața voastră .. ascultați sufletul vostru în sfîrșit, nu canalele ...cu de toate . ❤️ 

Hai să ne fie bine! 😀 Noi suntem adevărații îngeri, să fim așa ca și îngerii.. nu-i mai așteptați pe alții să vină din afară și să vă salveze. Salvați-vă pe voi și soluțiile se vor găsi . 💕