•  

  Retreat Cercul Trezirii

  Relații - eliberarea somato-emoțională a tiparelor toxice 

  - 6 - 9 octombrie, Bucovina Lodge -

   
 • Viitorul este trecutul vindecat.

  Trezirea este perioada de conștientizare și asumare a rolului de Creator al propriei realități prin percepțiile și alegerile personale. Este o etapa naturală prin care trece fiecare om la un moment dat și care vine cu anumite provocări și binecuvântări. Retreaturile noastre sunt menite să îi susțină pe cei care trec prin această experiență, ce aduce un potențial major de alchimizare.

   

  Trecând prin descoperirea trezirii, asumării și trăirii cu bucurie a vieții avem nevoie de spații de reflectare, de întoarcere spre propria ființă cu onestitate și claritate. Retreatul Cercul Trezirii este un astfel de popas pe drum, un spațiu de transformare a dinamicilor vechi care nu ne mai servesc. 

   

  În cele 3-4 zile petrecute împreună vom aborda tema relațiilor și vom oferi un cadru pentru eliberarea tiparelor toxice de relaționare, care ne blochează în experimentarea pontețialelor de compasiune, libertate, pace, bucurie alături de oamenii cu care alegem să ne petrecem timpul prețios al vieților noastre. 

   

  Retreatul va fi o experiență dinamică, în care vom folosi 

  ⊙ metode de eliberare somato-emoțională

   ⊙ exerciții de eliberare a traumelor TRE

  ⊙ meditații dinamice

  ⊙ exerciții de activare a unor potențiale noi

   

  Veți fi ghidați să aduceți lumină în desișul de programe mental-emoționale prin care v-ați limitat relaționarea cu partenerii, părinții, copii etc. pentru a vedea clar ce ați creat, a elibera ce nu vă mai servește și a alege conștient viitoarele experiențe. 

   

   

 • Detalii practice

  Program

  joi - sosire, ora 18.00 - cina, deschiderea retreatului

  vineri și sâmbată - mic dejun, sesiuni de lucru, cina ora 16.00 

  Din experiență am observat că ne este mult mai ușor să avem energie ca grup pe parcursul zilei având 2 mese pe zi și gustări disponibile între timp. 

  duminică - mic dejun, închiderea retreatului și plecarea până în ora 13.00

   
   

  Grupul

  Acest retreat este pentru cei care își doresc cu adevărat o schimbare în viața lor, sunt deschiși la nou și au flexibilitate interioară.

   

   

  Lucrul în grup este foarte eficient prin 

  ⊙ energia grupului care susține lucrarea personală a fiecăruia

  ⊙ conștientizarea că și alții trec prin experiențe asemănătoare îți trezește compasiunea către sine și oamenii ce te înconjoară 

  ⊙  înțelegerea mai profundă a călătoriei și a proceselor prin care treci atunci când le privești oglindite în ceilalți

   

  Modul de desfășurare este lucrul într-un grup de maximum 18 persoane

   

  Retreatul va fi susținut de psiholog & terapeut Daniela Bercu împreună cu Teofana Grecea, coach & facilitator TRE®.

  Investitie

  Costul este de 1355 RON - include facilitarea, cazarea, micul dejun și cina

  Inscriere

  Pentru crearea unui grup armonios, în care să rezonăm unii cu alții, ne vom permite selectarea celor care vor lua parte la acest curs.

   

  Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să vă luați timp să citiți în detaliu informațiile de mai sus și dacă rezonați cu ele și vă doriți să participați, scrieți-ne un mesaj .

 • Despre noi

  broken image

  Daniela Bercu

  terapeut holistic si psiholog

  Lucrez cu oamenii și sufletele lor de 25 de ani. Am experimentat cu zeci de tipuri de terapii pe care acum le îmbin cu ușurință și inspirație. Scopul lucrului meu cu oamenii este ca ei să devină proprii lor maeștri, să își înțeleagă ființă, cum funcționează, să treacă cu ușurință prin viață, eliberați de constrângerile mentale și sociale, de tiparele moștenite și dobândite. Scopul terapiilor, pe lângă vindecare, este de a deveni ființe suverane și libere cu o profundă înțelegere a sufletului și a funcționalității minții lor. Dincolo de aspectul uman, prin experiențele sale pe acest Pământ omul își poate îmbogăți sufletul cu înțelepciune și deveni cât mai măreț.

   

  Terapiile de eliberare somato-emoțională sunt metodele mele de lucru preferate pe care le-am aprofundat, dezvoltat și le desfășor pentru a aduce oamenii la o stare de bine, naturală, de pace interioară și armonie în viața lor. De-a lungul timpului, am studiat și aplicat terapii complementare, osteopatie, terapie craniosacrală, acupunctură, medicină energetică, medicină populară și consilierea în dezvoltare personală. Acestea, combinate cu înțelegerea psihologului și psihoterapeutului, duc la revigorarea și reînnoirea vieții clientului în moduri nebănuite. Prin aplicarea consilierii în dezvoltare personală am susținut sute de oameni în a-și crea potențiale noi, pline de bucurie și pace. La rândul lor, ei au schimbat în bine viață celor apropiați.

   

  Pășesc cu încredere prin viață și creez cu ușurință comunități de oameni oriunde mă duc. Facilitez cu bucurie și profunzime procesele de transformare ale celor cu care lucrez. Experiențele mele de lucru includ oameni atât din România cât și de peste hotare, așa încât mi-am format o viziune amplă asupra ființei umane. Am avut binecuvântarea de a fi formată de maeștri ai sufletului și cuvântului, cel mai drag sufletului meu fiind a noastră doamna Ana Pricop.

  broken image

  Teofana Grecea

  coach si facilitator TRE®

  Prin coaching, prin terapii și prin existența mea în lume scopul meu e același: să aduc starea de Creator cu mine oriunde mă aflu și să îi susțin pe alții să o experimenteze, trăind-o eu și luminând-o ca potențial. Scopul meu în lucrul cu oamenii și sufletele lor este ca cei cu care lucrez să ajungă să creeze conștient și responsabil, în pace, bucurie și armonie în mod constant.

   

  De 10 ani susțin oamenii în transformare in calitate de coach și de 3 ani facilitez clienților mei întoarcerea spre propria ființă, propriul corp prin practica TRE®. Am descoperit terapiile de eliberare somato-emoțională prin întâlnirea cu Daniela Bercu și m-am îndrăgostit de simplitatea, profunzimea și eficiența lor. Pentru mine sunt cel mai complet instrument de armonizare - le folosesc în continuare atunci când mă simt blocată, îngreunată, neclară și le integrez în sesiunile de coaching/TRE®.

   

  Aprofundându-mi pasiunea pentru crearea unei bunăstări interioare durabile prin legătura dintre corp, minte și emotii am studiat de asemenea terapia cranio-sacrală, osteopatia prin metoda Yumeiho și zeci de metode de dezvoltare personală.

   

  Dacă doriți să aflați mai multe despre mine vă puteți uita pe site-ul meu, sau dacă vreți să citiți din articolele mele găsiți blogul aici.

 • Scrie-ne un mesaj