•  

  Retreat Cercul Trezirii

  Relații - eliberarea somato-emoțională a tiparelor toxice 

  - 6 - 9 octombrie, Bucovina Lodge -

   
 • Viitorul este trecutul vindecat.

  Trezirea este perioada de conștientizare și asumare a rolului de Creator al propriei realități prin percepțiile și alegerile personale. Este o etapa naturală prin care trece fiecare om la un moment dat și care vine cu anumite provocări și binecuvântări. Retreaturile noastre sunt menite să îi susțină pe cei care trec prin această experiență, ce aduce un potențial major de alchimizare.

   

  Trecând prin descoperirea trezirii, asumării și trăirii cu bucurie a vieții avem nevoie de spații de reflectare, de întoarcere spre propria ființă cu onestitate și claritate. Retreatul Cercul Trezirii este un astfel de popas pe drum, un spațiu de transformare a dinamicilor vechi care nu ne mai servesc. 

   

  În cele 3-4 zile petrecute împreună vom aborda tema relațiilor și vom oferi un cadru pentru eliberarea tiparelor toxice de relaționare, care ne blochează în experimentarea pontețialelor de compasiune, libertate, pace, bucurie alături de oamenii cu care alegem să ne petrecem timpul prețios al vieților noastre. 

   

  Retreatul va fi o experiență dinamică, în care vom folosi 

  ⊙ metode de eliberare somato-emoțională

   ⊙ exerciții de eliberare a traumelor TRE

  ⊙ meditații dinamice

  ⊙ exerciții de activare a unor potențiale noi

   

  Veți fi ghidați să aduceți lumină în desișul de programe mental-emoționale prin care v-ați limitat relaționarea cu partenerii, părinții, copii etc. pentru a vedea clar ce ați creat, a elibera ce nu vă mai servește și a alege conștient viitoarele experiențe. 

   

   

 • Detalii practice

  Program

  joi - sosire, ora 18.00 - cina, deschiderea retreatului

  vineri și sâmbată - mic dejun, sesiuni de lucru, cina ora 16.00 

  Din experiență am observat că ne este mult mai ușor să avem energie ca grup pe parcursul zilei având 2 mese pe zi și gustări disponibile între timp. 

  duminică - mic dejun, închiderea retreatului și plecarea până în ora 13.00

   
   

  Grupul

  Acest retreat este pentru cei care își doresc cu adevărat o schimbare în viața lor, sunt deschiși la nou și au flexibilitate interioară.

   

   

  Lucrul în grup este foarte eficient prin 

  ⊙ energia grupului care susține lucrarea personală a fiecăruia

  ⊙ conștientizarea că și alții trec prin experiențe asemănătoare îți trezește compasiunea către sine și oamenii ce te înconjoară 

  ⊙  înțelegerea mai profundă a călătoriei și a proceselor prin care treci atunci când le privești oglindite în ceilalți

   

  Modul de desfășurare este lucrul într-un grup de maximum 18 persoane

   

  Retreatul va fi susținut de psiholog & terapeut Daniela Bercu împreună cu Teofana Grecea, coach & facilitator TRE®.

  Investitie

  Costul este de 1355 RON - include facilitarea, cazarea, micul dejun și cina

  Inscriere

  Pentru crearea unui grup armonios, în care să rezonăm unii cu alții, ne vom permite selectarea celor care vor lua parte la acest curs.

   

  Înainte de a vă înscrie, vă rugăm să vă luați timp să citiți în detaliu informațiile de mai sus și dacă rezonați cu ele și vă doriți să participați, scrieți-ne un mesaj .

 • Despre noi

  broken image

  Daniela Bercu

  terapeut holistic si psiholog

  Lucrez cu oamenii și sufletele lor de 25 de ani. Am experimentat cu zeci de tipuri de terapii pe care acum le îmbin cu ușurință și inspirație. Scopul lucrului meu cu oamenii este ca ei să devină proprii lor maeștri, să își înțeleagă ființă, cum funcționează, să treacă cu ușurință prin viață, eliberați de constrângerile mentale și sociale, de tiparele moștenite și dobândite. Scopul terapiilor, pe lângă vindecare, este de a deveni ființe suverane și libere cu o profundă înțelegere a sufletului și a funcționalității minții lor. Dincolo de aspectul uman, prin experiențele sale pe acest Pământ omul își poate îmbogăți sufletul cu înțelepciune și deveni cât mai măreț.

   

  Terapiile de eliberare somato-emoțională sunt metodele mele de lucru preferate pe care le-am aprofundat, dezvoltat și le desfășor pentru a aduce oamenii la o stare de bine, naturală, de pace interioară și armonie în viața lor. De-a lungul timpului, am studiat și aplicat terapii complementare, osteopatie, terapie craniosacrală, acupunctură, medicină energetică, medicină populară și consilierea în dezvoltare personală. Acestea, combinate cu înțelegerea psihologului și psihoterapeutului, duc la revigorarea și reînnoirea vieții clientului în moduri nebănuite. Prin aplicarea consilierii în dezvoltare personală am susținut sute de oameni în a-și crea potențiale noi, pline de bucurie și pace. La rândul lor, ei au schimbat în bine viață celor apropiați.

   

  Pășesc cu încredere prin viață și creez cu ușurință comunități de oameni oriunde mă duc. Facilitez cu bucurie și profunzime procesele de transformare ale celor cu care lucrez. Experiențele mele de lucru includ oameni atât din România cât și de peste hotare, așa încât mi-am format o viziune amplă asupra ființei umane. Am avut binecuvântarea de a fi formată de maeștri ai sufletului și cuvântului, cel mai drag sufletului meu fiind a noastră doamna Ana Pricop.

  broken image

  Teofana Grecea

  coach si facilitator TRE®

  Prin coaching, prin terapii și prin existența mea în lume scopul meu e același: să aduc starea de Creator cu mine oriunde mă aflu și să îi susțin pe alții să o experimenteze, trăind-o eu și luminând-o ca potențial. Scopul meu în lucrul cu oamenii și sufletele lor este ca cei cu care lucrez să ajungă să creeze conștient și responsabil, în pace, bucurie și armonie în mod constant.

   

  De 10 ani susțin oamenii în transformare in calitate de coach și de 3 ani facilitez clienților mei întoarcerea spre propria ființă, propriul corp prin practica TRE®. Am descoperit terapiile de eliberare somato-emoțională prin întâlnirea cu Daniela Bercu și m-am îndrăgostit de simplitatea, profunzimea și eficiența lor. Pentru mine sunt cel mai complet instrument de armonizare - le folosesc în continuare atunci când mă simt blocată, îngreunată, neclară și le integrez în sesiunile de coaching/TRE®.

   

  Aprofundându-mi pasiunea pentru crearea unei bunăstări interioare durabile prin legătura dintre corp, minte și emotii am studiat de asemenea terapia cranio-sacrală, osteopatia prin metoda Yumeiho și zeci de metode de dezvoltare personală.

   

  Dacă doriți să aflați mai multe despre mine vă puteți uita pe site-ul meu, sau dacă vreți să citiți din articolele mele găsiți blogul aici.

 • Scrie-ne un mesaj

 • Pe parcursul întâlnirilor noastre vom explora:

  • Folosirea terapiei de eliberare somato-emoțională prin cuvânt

  • Terapia prin respirație

  • Eliberarea blocajelor din fascii de traume fizice vechi și tipare emoționale (precum vină, rușine, frică etc.) și fluidizarea energiilor în corp

  • Armonizarea și alinierea corp-minte-suflet

  • Autovindecarea prin procesul de conștientizare al programelor mentale și al credințelor, detectând modul defectuos de funcționare al minții

  • Înlocuirea credințelor toxice cu stări de claritate pentru o viață echilibrată, armonioasă, de evoluție

  • Detectarea programelor mentale inconștiente de supraviețuire (profunde, defectuoase) care ne sabotează viața și crearea conștientă a unei realități diferite prin eliberarea tiparelor și a modalităților vechi de a acționa

  Dragilor , intre 6 si 9 octombrie , de joi dupa amiaza pana duminica dimineata , organizam un retreat in Bucovina , va anuntam de acum si astept si confirmarile de la voi pentru a rezerva locurile . E posibil sa platiti un avans daca ati confirmat .. e un retreat pe vindecarea relatiilor .., cu eliberari somato emotionale . La relatii ma refer de la familia de baza .. mama tata , bunici .. inclusiv cei plecati si a caror plecare trebuie vindecata si integrata , cat si a relatiilor cu copii si cu consortii pe care ni i-am ales .... . Sa imi trimiteti confirmarea in privat sau sa ma sunati pentru mai multe informatii. Costul este de 1355 ron de persoana . Asta include cazarea la cabana , breakfast si o alta masa ca cina la ora 4 .. din experientele noastre e suficient . Seara avem activitati si suntem mai energici. Daca cineva vrea mai multa mancare se poate rezolva . Daca simtiti ca aveti nevoie de un refresh la suflet si reconectare .. e timpul atunci .

 • Acest curs este pentru cei care isi doresc cu adevarat o schimbare in viata lor, sunt deschisi la nou si au flexibilitate interioara.​

 • Citind mai jos vă puteți informa despre una dintre metodele principale pe care le vom experimenta de-a lungul cursului.

   

  Terapia de eliberare somato-emoțională prin cuvânt este una dintre metodele principale pe care le vom experimenta. Această sondare a subconștientului și eliberarea traumelor, poate fi accesată prin folosirea cuvintelor cheie care se asociază momentelor traumatice. Anumite cuvinte sunt ca niște chei ce ne scot la suprafață emoții și disconforturi fizice pe care în stare conștientă nici nu le bănuiam existente.

   

  Spre exemplu, un cuvânt puternic este numele de botez care poartă cu el o încărcătura foarte mare. Atunci cand lucrăm cu numele de botez în multe cazuri sunt aduse la suprafață senzații în corp, stări emoționale variate, foarte diferite între ele.

   

  Când cel cu care se lucrează în terapie e pus să-și spună numele cu voce tare, îi poate apărea o stare de agitație combinată cu o emoție ce încorporează rușine, timiditate sau în alte cazuri numele i se poate părea gol, lipsit de sens, neplăcut, sau se poate simți foarte străin de acest nume, iar ca senzații se pot simți amorțeli sau ușoare dureri în diferite părți ale corpului. Atunci când ne simțim străini de numele nostru corpul nostru energetic este îndepărtat de cel fizic și experimentăm stări de apatie, slăbiciune, lipsă de energie, uneori chiar și stări depresive.

   

  În practica terapeutică, un exemplu care apare adesea este asocierea numelui de botez cu rușinea, timiditatea, cu diferite trăsături de caracter cu care cel în cauză s-a identificat de-a lungul vieții fără să-și pună problema că el poate alege și alte caracteristici pe care să le manifeste. De exemplu: Ion e timid, Ion e slab, Ion nu poate.

   

  Când cel în cauză e pus să asocieze acest cuvânt cu o imagine sau cu un gând care i-a venit instantaneu poate avea o imagine din trecut, de exemplu când la școală a fost pus într-o situație de stres, activându-i timiditate și el a continuat acest tipar în orice situație de viață asemănătoare primei experiențe, identificându-se fals cu această trăsătură de caracter în majoritatea situațiilor stresante din viață.

   

   

  Adus în situația de a-și conștientiza momentul traumatic din trecut în care s-a blocat, Ion din cazul exemplificat, nu va mai alimenta acest tipar și treptat se eliberează de timiditate, prin conștientizarea stărilor trăite în trecut și prin retrăirea acelui moment.

   

   

  Subliniez, este foarte important în procesul terapeutic ca omul să fie ghidat să retrăiască acel moment cu toate stările și senzațiile și emoțiile din acel moment blocant din trecut. Nu este suficientă simpla aducere aminte a momentului, ci retrăirea lui. În cazul doar al aducerii aminte, mintea îmi va aduce propria interpretare, nu adevărul trăirii, și poate să mă ducă pe căi false.

   

   

  Omul va trăi eliberarea de sub influența acelei credințe false care i-a folosit ca tipar în dezavantajul său de-a lungul vieții. Va putea alege conștient ce să manifeste, iar corpul fizic va răspunde prin creșterea energiei, a tonusului, a flexiblității.

   

   

  Mai multe materiale create de Daniela Bercu găsiți mai jos:

   

  Interviu Viva Fm - 25 de minute - emotii si armonizare

  Articol despre vindecarea somato-emotionala si timpul psihologic

  Interviu TVR - 50 de minute - relatia dintre corp, emotii si spirit

  Interviu Intalnire in Punctul Zero - despre aspectele noastre creative si distructive

 • Pentru a va inscrie apasati butonul de mai jos

  Înainte de a vă înscrie, vă rog să vp luați timp să citiți în detaliu informațiile despre curs și dacă rezonați cu ele apăsați butonul de mai jos și completați formularul.