Return to site

Despre călătoriile astrale și astraleți

 

De ce nu mă dau în vânt după viziuni? Pentru că multe viziuni și așa zise trăiri, simțiri mărețe pot fi și ele la rândul lor false, deșarte. Am întâlnit mulți și multe cu viziuni, mulți channelari .. pot să zic că am rămas în decursul a 30 de ani de căutări doar cu trei ființe care fac channeluri curate. Viziunile și channelingul depind de recipientul care ești dar și de cei cărora le permiți să intre. Așa cum găsim aici, pe Pământ, vânzători de iluzii superbe și în celelalte dimensiuni sunt ființe dispuse să te ademenească cu niște trăiri frumoase făcându-te să cazi într-o rătăcire și o goană de senzații așa zis înalte foarte departe de sursa adevarată care ești tu, Dumnezeul din tine.

La fel și cu măsurătorile și măsurătorii de ansa. Încet-încet aceste măsurări te îndepărtează de intuiția ta . Am cunoscut în studenția mea un domn profesor foarte frumos ca suflet care măsura orice. Avea și acuratețe, îți găsea orice cancer cu ansa dar nu ți-l scotea. Măsura aproape orice .. nu se spăla pe dinți dimineața dacă nu măsura cu ansa întâi, să vadă dacă e benefic sau nu să se spele. De ce vă vorbesc de el? Pentru că era un om genial, un inventator talentat dar după ce a descoperit ansa și-a limitat foarte mult creativitatea. Nu a mai pătruns în acel tărâm al creativității care nu e măsurabil. Dumnezeu și tărâmul lui nu are măsura limitată a unei anse - e un câmp nebănuit și infinit de potențiale care așteaptă să fie activate de luminile sufletelor noastre.

Vedeam în acest om genial cum treptat spiritul frumos din el se chircea în direcția ansei. Pană și capul îi stătea aplecat după atâția ani de urmărire a ansei din maini. A găsit fântâni și cursuri de apă subterane, filoane de minereuri, dar niciodată nu și-a mai întâlnit acel fluviu nesfîrșit al creativității lui, cel puțin în această viață.

Acum de ce nu sunt fană a plimbătorilor în astral.. pentru că și eu la rândul meu am făcut aceste călătorii. Aflam niște informații, puteam să mut o farfurie manipulând câmpuri energetice, să schimb starea unui corp doar trecând cu mâna deasupra lui prin așa zisa bioenergie. Mă simțeam supermagică... până mi-am dat seama că nu despre asta e vorba, de a manipula cursul unui râu, de a manipula energia ci de a fi conștient și prezent în viața mea, de a elibera făcăturile și trăirile opuse naturii noastre adevărate, aceea de fiu de Dumnezeu .. de creator.

Scriu aceste rânduri pentru că mă întreabă mulți despre radiestezie, bioenergie, channeling și am multe cunoștințe ce bântuiesc astralele în loc să trăiască aici pe pământ călătoria vieții lor cât mai prezenți și în bucurie. Stau prinși precum cei ce iau ciuperci sau opioide în niște planuri iluzorii pe care le și pierzi când drogul ți s-a terminat. Pentru unii acest drog este chiar iluzia puterii, această creație falsă a omului.

Nu uitați că în celelalte dimensiuni bântuim tot noi, ființe multiuniversale, și pe măsura conștiinței noastre sunt planurile în care vom bântui după părăsirea corpului fizic, după moarte . Cunosc mulți care nu au eliberat ființele apropiate ce au plecat și îi țin prinși în planurile apropiate pământului. Nu fac decât să își facă rău unii altuia, îi țin pe cei plecați într-o identitate veche și îi hrănesc cu energia lor care nu le face nici-un bine, așa cum nici celor de pe pământ nu le aduce decât moarte sau boli branșarea pe energia altuia.

*Să nu te legi nici măcar de numele meu, doar de lumina din tine.*, aceasta e una din îndrumările lui Iisus - dațsi-i crezare. Experimentați aceste călătorii, jucați-vă cu ansa, dar nu rămâneți prinși în dimensiuni și de aceste instrumente. O călătorie magică a trezirii să aveți!